Om oss

 

Jag som driver Nösunds Detox & Hälsocenter ihop med ”utvalda” medarbetare/terapeuter heter Eva Rynmark.

Jag är utbildad undersköterska, homeopat, hälsorådgivare samt hårmineral/metabolic typingterapeut.

Mitt stora passionerade intresse för alternativmedicin, vegetarisk kost, näringslära, örtmedicin, homeopati, immunbiologi bl.a startade redan på 1970-talet. Ja, kanske redan på 60-talet då min morfar lärde mig odla grönsaker och blommor och ta tillvara på alla nyttiga bär i naturen. Tyvärr fick jag inte den bästa kosten som barn med alldeles för mycket godis och socker.

Detta resulterade i många hål i tänderna och stora amalgamfyllningar vilket ledde till ett dåligt immunförsvar och mycket antibiotika.

Därutav följde många år med biverkningar av läkemedel och candidabesvär. Som tur var började jag som 20-åring att läsa Hälsolitteratur och åka till mitt första Hälsohem! Detta var början på ett nytt liv! Pigg och stark tog jag tillbaka mina förlorade ungdomsår och började 1978 att läsa Biologisk medicin med Dr Aly från Tallmogården. Det har blivit hundratals kurser/utbildningar (kanske är jag kursoman) under åren, men det finns inget så intressant som att lära sig mera om naturmedicin/funktionsmedicin.

Raw food, levande föda, detox/avgiftning, medveten andning, alternativa terapier/SPA-beh. tankens kraft, ja det finns hur mycket som helst!

Jag försöker här på mitt Detox & Hälsocenter att förena olika terapier/behandlingar, utbildningar/föredrag, livsnjutardagar, detox-helger, raw food/vegankost, vandringar mm, så hjärtligt välkomna hit till havet med den storslagna naturen runtomkring för att uppleva en annorlunda helg/dag och kanske prova på en ny livsstil!

 

Varmt välkomna!